Praktisk

Sorø Kommune har for første gang afholdt et Folkemøde. Folkemøde Sorø fandt sted på Sorø Akademi den 17. august 2019 fra kl. 11.00-17.00. I vores arbejde med hele tiden at blive bedre, vil vi gerne bede dig om at besvare en række spørgsmål om Folkemødet.

Du kan besvare spørgeskemaet inden d. 1. september 2019, hvor undersøgelsen slutter.

Spørgeskemaet består af ca. 30 spørgsmål og tager 10 minutter. Du besvarer spørgeskemaet ved at klikke på nedenstående link.
Folkemøde Sorø 2019Deltog du ikke på Folkemøde Sorø?
Hvis du ikke deltog på Folkemøde Sorø, vil vi alligevel gerne have 2 minutter af din tid til at svare på et par få indledende spørgsmål i spørgeskemaet.

Hvad skal din besvarelse bruges til og lidt om anonymitet

Din besvarelse vil indgå i et evalueringsarbejde omkring afholdelsen af Folkemøde Sorø. Blandt andet skal vi på baggrund af evalueringen få forslag til, hvad vi i så fald kan gøre bedre.

Din besvarelse er anonym. Vi beder dig dog være opmærksom på, at du ikke skriver personhenførbare oplysninger i de åbne tekstfelter (kommentarfelter), fx navn og adresse m.m. Disse vil blive slettet af hensyn til databeskyttelsesforordningen.

Spørgsmål

Har du spørgsmål til undersøgelsen kan du kontakte Nanna Kirkegaard på tlf. 57 87 65 87 eller mail partnerskaber@soroe.dk Har du spørgsmål til dine databeskyttelsesrettigheder, så kan du læse mere på vores hjemmeside, hvor der også står kontaktinformationer på Sorø Kommunes Databeskyttelsesrådgiver.


Tak for din hjælp