Folkemøde Sorø 2019

Lørdag den 17. august

kl. 11 - 17

Store Plads, Sorø Akademi

Akademigrunden 8

4180 Sorø

 

Fælles om udvikling

Mød politikere, mød medarbejdere fra kommunen, mød foreninger, frivillige, erhvervsliv - og mød hinanden - med FN's verdensmål for øje.

Book en stand

Er du frivillig i en organisation, et lokalråd, en forening eller måske erhvervsdrivende med interesse for nye partnerskaber? På folkemødet har du mulighed for at sætte en stand op, enten alene, eller sammen med andre.

En stand giver mulighed for at fortælle andre, hvad I gør eller har brug for.

Book en stand senest den senest 5. august.

Vi opfordrer jer til at dele en stand i partnerskabets ånd, så vi får udvekslet de gode erfaringer og skabt initiativer på tværs af foreninger, institutioner og erhvervsliv. Hvis flere deler stand, er det dog kun én af jer, der skal bestille standen.

Book en stand på Folkemøde Sorø

 

Det kan du opleve

Folkemøde Sorø er en markedsplads fyldt med liv, debat og dialog, hvor man kan møde foreninger, frivillige og kommunen på alle niveauer.

Bliv klogere på samskabelse, og på hvad FN's verdensmål betyder for vores lokalsamfund. 

Oplev debatter, oplæg, tag en køretur i hestevogn med en politiker, besøg stande med spændende aktiviteter, nyd godt af madboder, musik og underholdning - og tag en pause med kørestolsdans og maratonsang!

 

 

Forskel på frivillig og ansat

Lise fra Danmarks Lærerforening og Anja fra Dansk Sygeplejeråd vil gerne lægge op til debat om, hvad frivillige kan byde ind med, og hvad de fagprofessionelle skal lave.

Se video med Lise og Anja

De frivillige er en gave

Rosa fra Holbergcenterets Venner har masser af gode erfaringer med samskabelse mellem frivillige og det offentlige.

Se video med Rosa